Naminis jogurtas lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Naminis jogurtas lėtoje viryklėje

Kiekvienas gali pasigaminti naminio jogurto multicooker keptuvėje. Nebūtina turėti specialios programos "Jogurtas". Recepto sudėtyje yra tik pienas ir užkandis. Šviežios uogos ir vaisiai padės desertą padaryti dar skanesnį.
Gaminimo laikas
385 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis jogurtas lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Paruoškite jogurtą. Pieną pašildykite iki 37 laipsnių Celsijaus temperatūros, bet ne aukštesnės kaip 40 laipsnių Celsijaus. Sumaišykite su užkandžiu ir supilkite į stiklainius. Daugiaryžio indo dugną uždenkite minkštu audiniu. Įpilkite šilto 40 laipsnių temperatūros vandens iki ¾ stiklainių aukščio ir įjunkite multicooker programą "Jogurtas" arba "Šildymas" 3 valandoms.

Žingsnis 2

Naminis jogurtas lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Atvėsinkite jogurtą. Išjunkite multicooker ir neatidarydami dangčio palikite jogurtą dar 3 valandoms. Jogurtą atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos