Publikavimo data: 2024-04-03
Naminis jogurtas lėtoje viryklėje
Kiekvienas gali pasigaminti naminio jogurto multicooker keptuvėje. Nebūtina turėti specialios programos "Jogurtas". Recepto sudėtyje yra tik pienas ir užkandis. Šviežios uogos ir vaisiai padės desertą padaryti dar skanesnį.
Žingsnis 1
Paruoškite jogurtą. Pieną pašildykite iki 37 laipsnių Celsijaus temperatūros, bet ne aukštesnės kaip 40 laipsnių Celsijaus. Sumaišykite su užkandžiu ir supilkite į stiklainius. Daugiaryžio indo dugną uždenkite minkštu audiniu. Įpilkite šilto 40 laipsnių temperatūros vandens iki ¾ stiklainių aukščio ir įjunkite multicooker programą "Jogurtas" arba "Šildymas" 3 valandoms.
Žingsnis 2
Atvėsinkite jogurtą. Išjunkite multicooker ir neatidarydami dangčio palikite jogurtą dar 3 valandoms. Jogurtą atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos