Publikavimo data: 2024-05-26
Greiti spagečiai
Iš visų garnyrų makaronai yra vienas greičiausių. Vyrauja įsitikinimas, kad makaronai padeda priaugti svorio, tačiau tinkamai parinkti makaronai iš kietųjų kviečių gali suteikti sotumo visai dienai. Italijoje, kuri laikoma makaronų gimtine, šį patiekalą įprasta valgyti su prieskoniais, tarkuotu parmezanu arba pomidorų padažu. Tačiau jei reikia greitai pasisotinti, galite pasigaminti rusiško stiliaus makaronų su dešrelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite česnaką ir dešreles ir kepkite, kol česnakas pasidarys auksinis, o dešrelės paruduos. Tada supilkite pomidorų sultis, druską, pipirus ir retkarčiais pamaišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Į verdantį vandenį sudėkite spagečius ir virkite 8-12 minučių pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Kai makaronai išvirs, nusausinkite juos.
Kategorijos