Publikavimo data: 2024-03-25
Grikiai keptuvėje
Grikiai atsirado dar senovėje. Pirmą kartą jie buvo pradėti auginti Indijoje ir Nepale. Pamažu išplito Azijos šalyse ir Graikijoje, kol galiausiai pasiekė mūsų stalus. Pavadinimas "grikiai" atsirado tik dėl šių grūdų paklausos Graikijos šalyse. Šiandien yra daugybė grikių gaminimo receptų. Jis verdamas, troškinamas, juo įdaryta vištiena arba antis. Šiame recepte aptarsime grikių virimą keptuvėje.
Žingsnis 1
Keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką, kol pusiau iškeps. Sudėkite pomidorų pastą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į grybus suberkite nuplautus grikius. Gerai išmaišykite, įpilkite vandens ir palikite troškintis dar 15-20 min. uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Paruoštą garnyrą patiekite į stalą.
Kategorijos