Grikių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grikių padažas

Vaikai jau seniai atsisakė valgyti sausus grikius, tačiau, gamindama šį padažą, nesąmoningai suteikiau šiems grūdams antrą šansą. Ir dabar grikius valgome su malonumu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Grikių padažas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir nusiųskite jas kepti kartu su svogūnais. Kepkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Grikių padažas Žingsnis 2
Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Grikių padažas Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, padažas, jūsų receptai, vakarienė, pietūs, aštriai, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai, kalakutienos patiekalai

Kategorijos