Publikavimo data: 2024-06-08
Grybai su jogurtu
Grybai su jogurtu - tai patiekalas, tinkantis pnp, dietiniams ir vegetariškiems valgiaraščiams. Jo kaloringumas - tik 70 kcal / 100 g. Grybus galima vartoti bet kokius - šviežius arba šaldytus. Jei planuojate naudoti pievagrybius, jų nereikia iš anksto termiškai apdoroti, o miško grybus pirmiausia reikėtų išvirti. Jogurtas turėtų būti natūralus, be priedų. Gerai, jei jis yra naminis.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Keptuvėje su aliejumi 2-3 min. pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite grybus, išmaišykite, jei reikia, pasūdykite. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos, 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Grybus troškinkite su jogurtu. Supilkite jogurtą į keptuvę su grybais, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 15-20 min. Tada sudėkite smulkintus krapus, išmaišykite, išjunkite ugnį ir uždengę dangčiu palikite 3-5 minutes pastovėti.
Kategorijos