Grybai su jogurtu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Grybai su jogurtu

Grybai su jogurtu - tai patiekalas, tinkantis pnp, dietiniams ir vegetariškiems valgiaraščiams. Jo kaloringumas - tik 70 kcal / 100 g. Grybus galima vartoti bet kokius - šviežius arba šaldytus. Jei planuojate naudoti pievagrybius, jų nereikia iš anksto termiškai apdoroti, o miško grybus pirmiausia reikėtų išvirti. Jogurtas turėtų būti natūralus, be priedų. Gerai, jei jis yra naminis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai su jogurtu Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Keptuvėje su aliejumi 2-3 min. pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite grybus, išmaišykite, jei reikia, pasūdykite. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos, 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Grybai su jogurtu Žingsnis 2
Grybus troškinkite su jogurtu. Supilkite jogurtą į keptuvę su grybais, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 15-20 min. Tada sudėkite smulkintus krapus, išmaišykite, išjunkite ugnį ir uždengę dangčiu palikite 3-5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos