Gvakamolės daržovių padažas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Gvakamolės daržovių padažas.

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Gvakamolės daržovių padažas. Žingsnis 1
Pradėkite gaminti gvakamolę. Šaukštu išskobkite avokado minkštimą. Sutrinkite į švarų dubenį ir sumaišykite su išspaustomis citrinos sultimis. Citrinos sultys padeda išvengti avokado minkštimo patamsėjimo. Į avokadus sudėkite pomidorus. Į avokadą ir pomidorus įmaišykite aitriąją papriką.

Žingsnis 2

Gvakamolės daržovių padažas. Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sudėkite smulkintas kalendras, druską ir alyvuogių aliejų. Gerai išmaišykite, kol susidarys vientisa, klampi masė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Padažai ir marinatai, česnakiniai padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 10 minučių, islandija, česnakų sezonas, daržovių padažai, receptų knyga

Kategorijos