Iava grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava grietinėje

Sultingi ir labai maistingi svarainiai yra neatsiejama daugelio kaukazietiškų patiekalų dalis. Šio medžio vaisiai yra rūgštaus, sutraukiančio skonio, kuris dera ne tik su vaisiais, bet ir su mėsa. Cidonijos grietinėje - nesudėtingas patiekalas, pasižymintis nuostabiu aromatu ir maloniu saldžiarūgščiu poskoniu. Patiekalas pasirodo esąs labai skanus ir kartu naudingas - jame yra daug vitaminų ir mikroelementų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava grietinėje Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Perkelkite supjaustytus vaisius į puodą, užpilkite šaltu vandeniu. Virkite svarainius ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Po to į puodą sudėkite cukruotus vaisius, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Atskirame inde įmuškite kiaušinius. Į juos supilkite grietinę ir cukrų ir išplakite.

Žingsnis 2

Iava grietinėje Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Perkelkite paruoštus svarainius į kepimo formą, paskleiskite juos tolygiu sluoksniu. Tada užpilkite indą grietinės padažu, suberkite miltus ir vanilinį cukrų, išmaišykite. Kepkite svarainius 10-15 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos