Publikavimo data: 2024-06-15
Iava į garintuvą
Norėdami gauti šimtaprocentinę naudą iš svarainių, garsėjančių vertinga sudėtimi, virkite juos garuose. Mūsų protėviai šį maisto gaminimo būdą naudojo dar prieš pažindami ugnį, kaitindami maistą ant akmenų prie karštųjų šaltinių. Taip verdant produktai geriau išlaiko spalvą, formą ir skonį. O svarbiausia - didžiąją dalį vitaminų. Žalios svarainiai yra gana kieti. Norint iš šių vaisių paruošti skanų ir labai sveiką desertą, puikiai tinka garintuvas.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Kiekvieną svarainį perpjaukite per pusę. Turėtų būti keturios puselės. Išimkite šerdį, padarydami nedidelį įdubimą skiltelės viduryje. Į kiekvieną įdubimą įdėkite po gabalėlį sviesto. Gausiai užpilkite varške.
Žingsnis 2
Paruoškite svarainius garuose. Ant varškės viršaus užtepkite uogienės ir į vidurį įdėkite vieną šaldytą vyšnios uogą. Perkelkite svarainius į garintuvą. Virkite 30 minučių.
Kategorijos