Iava į garintuvą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava į garintuvą

Norėdami gauti šimtaprocentinę naudą iš svarainių, garsėjančių vertinga sudėtimi, virkite juos garuose. Mūsų protėviai šį maisto gaminimo būdą naudojo dar prieš pažindami ugnį, kaitindami maistą ant akmenų prie karštųjų šaltinių. Taip verdant produktai geriau išlaiko spalvą, formą ir skonį. O svarbiausia - didžiąją dalį vitaminų. Žalios svarainiai yra gana kieti. Norint iš šių vaisių paruošti skanų ir labai sveiką desertą, puikiai tinka garintuvas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava į garintuvą Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Kiekvieną svarainį perpjaukite per pusę. Turėtų būti keturios puselės. Išimkite šerdį, padarydami nedidelį įdubimą skiltelės viduryje. Į kiekvieną įdubimą įdėkite po gabalėlį sviesto. Gausiai užpilkite varške.

Žingsnis 2

Iava į garintuvą Žingsnis 2
Paruoškite svarainius garuose. Ant varškės viršaus užtepkite uogienės ir į vidurį įdėkite vieną šaldytą vyšnios uogą. Perkelkite svarainius į garintuvą. Virkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos