Iava slėginiame puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava slėginiame puode

Dėl savo struktūros svarainiai yra idealus produktas uogienei, kuri bus labai saldi ir maistinga. O slėginiame puode šį desertą galima paruošti greitai ir lengvai - gaminimas užtruks tik pusvalandį. Tiesa, uogienė dar turi prilygti, o tai gali užtrukti 12 valandų. Todėl tokį desertą geriau ruošti iš anksto, iš vakaro, kad ryte galėtumėte lengvai pradėti jį ragauti. Džemui geriau pirkti kietus geltonus, malonaus kvapo svarainių vaisius.
Gaminimo laikas
770 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava slėginiame puode Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Tada supilkite cukrų ir maišydami virkite, kol jis ištirps.

Žingsnis 2

Iava slėginiame puode Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Sudėkite svarainius į greitpuodį, supilkite sirupą ir į uogienę sudėkite supjaustytą apelsinų minkštimą. Uždarykite slėginio puodo dangtį ir virkite 15 minučių. Tuomet leiskite slėginei viryklei atvėsti, į uogienę suberkite smulkintus riešutus ir palikite ją 12 valandų brinkti. Tada vėl uždarykite dangtį, pastatykite uogienę ant vidutinės ugnies ir virkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos