Iava su cukinija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava su cukinija

Įprastą daržovių troškinį su cukinija galite paįvairinti į jį įdėdami svarainių. Šis vaisius dar vadinamas netikruoju obuoliu, nes yra panašus į jį kitu būdu. Švieži svarainiai yra kietesni už obuolį, jų skonis saldus, rūgštus ir kartu rūgštus. Tai universalus ingredientas, derantis beveik su bet kokiu maistu ir suteikiantis patiekalui malonų skonį bei pikantiškumą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
60 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Iava su cukinija Žingsnis 1
Pasigaminkite troškinį. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir morkas, kepkite 3 minutes, kol taps skaidrūs. Tada sudėkite papriką ir cukiniją. Kepkite dar 3 minutes, nepamiršdami pamaišyti. Galiausiai sudėkite pomidorus ir svarainius. Maišydami kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska, džiovintu česnaku, pipirais ir krapais.

Žingsnis 2

Iava su cukinija Žingsnis 2
Baigkite virti svarainius ir cukinijas. Sumažinkite kaitrą. Supilkite į keptuvę vandenį ir uždarykite dangtį. Troškinkite 15-20 minučių žemoje temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos