Publikavimo data: 2024-06-15
Iava su cukinija
Įprastą daržovių troškinį su cukinija galite paįvairinti į jį įdėdami svarainių. Šis vaisius dar vadinamas netikruoju obuoliu, nes yra panašus į jį kitu būdu. Švieži svarainiai yra kietesni už obuolį, jų skonis saldus, rūgštus ir kartu rūgštus. Tai universalus ingredientas, derantis beveik su bet kokiu maistu ir suteikiantis patiekalui malonų skonį bei pikantiškumą.
Žingsnis 1
Pasigaminkite troškinį. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir morkas, kepkite 3 minutes, kol taps skaidrūs. Tada sudėkite papriką ir cukiniją. Kepkite dar 3 minutes, nepamiršdami pamaišyti. Galiausiai sudėkite pomidorus ir svarainius. Maišydami kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska, džiovintu česnaku, pipirais ir krapais.
Žingsnis 2
Baigkite virti svarainius ir cukinijas. Sumažinkite kaitrą. Supilkite į keptuvę vandenį ir uždarykite dangtį. Troškinkite 15-20 minučių žemoje temperatūroje.
Kategorijos