Iava su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava su obuoliais

Patys svarainiai, nors ir pikantiški, yra rūgštūs ir aitrūs. Todėl svarainių derinys su obuoliais bus labai tinkamas. Pavyzdžiui, galite pasigaminti ryškią ir išraiškingą svarainių uogienę, atskiestą obuolių aromatu ir skoniu, labai gražią ir naudingą. Cidonijos turi gana turtingą vitaminų sudėtį, daug mineralinių medžiagų, maistinių skaidulų ir antioksidantų, organinių rūgščių, rauginių ir sutraukiančių medžiagų. Beveik visos naudingosios medžiagos, kurių svarainiai turi daug švieži, išlieka perdirbimo metu.
Gaminimo laikas
940 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava su obuoliais Žingsnis 1
Paruoškite vaisius. Supjaustykite svarainius ir obuolius plonais griežinėliais, užpilkite cukrumi ir gerai išmaišykite. Palikite 6 valandoms, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Iava su obuoliais Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Vaisius ir cukrų užvirinkite ant vidutinės ugnies ir virkite 10 minučių. Atvėsinkite uogienę 3 valandas. Šiuos veiksmus pakartokite dar du kartus.

Žingsnis 3

Paruoškite uogienę saugojimui. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus sausus stiklainius, sandariai uždarykite dangteliais. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos