Įdaryti obuoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti obuoliai

Šiuos obuolius ruošiu ir kaip desertą, ir kaip priedą prie įdarytos anties. Jie nepalieka abejingų ir juos jau įvertino šimtai mano gerbėjų. Esu tikra, kad patiks ir jums!
Gaminimo laikas
57 min.
Laikas virtuvėje
18 min.
Kalorijos
67 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti obuoliai Žingsnis 1
Susmulkinkite riešutus ir smulkiai supjaustykite džiovintus vaisius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite brendį ir suberkite cukrų. Iš karto į keptuvę suberkite džiovintų vaisių ir riešutų mišinį ir kelias minutes kaitinkite, kol sviestas įsigers.

Žingsnis 2

Įdaryti obuoliai Žingsnis 2
Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išpjaukite vidurį. Užpildykite paruoštu mišiniu.

Žingsnis 3

Įdaryti obuoliai Žingsnis 3
Į formą įdėkite foliją, kad, sudėjus obuolius, būtų galima ją užversti ir užklijuoti kraštus.

Žingsnis 4

Įdaryti obuoliai Žingsnis 4
Dėkite obuolius į 180 °C temperatūros orkaitę 25 minutėms. Po to atidarykite foliją ir palikite kepti dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos