Publikavimo data: 2024-09-17
Įspūdingos obuolių bandelės
Šį patiekalą gaminu labai dažnai: jis labai gražus, įspūdingas ir skanus. O svarbiausia, kad receptas neįtikėtinai paprastas.
Žingsnis 1
Atšildykite tešlą ir iškočiokite ją iki 2-3 milimetrų storio. Supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Supjaustykite obuolius plonais griežinėliais: pirmiausia perpjaukite per pusę, išimkite šerdį ir sėklas, tada supjaustykite plonais griežinėliais. Apibarstykite obuolių skilteles cinamonu.
Žingsnis 3
Ant tešlos juostelių iš eilės sudėkite obuolius ir suvyniokite. Apatinę dalį suspauskite.
Žingsnis 4
Sudėkite ritinėlius į formą, palikdami 2-3 cm atstumą vienas nuo kito. Kepkite 180 °C temperatūroje 25-30 minučių.
Kategorijos