Itališka polenta su parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Itališka polenta su parmezanu

Kukurūzų košė pasižymi unikalia naudingų savybių sudėtimi. Ji yra natūralus antioksidantas, teigiamai veikia plaukus, nagus, dantis ir odos elastingumą. Kukurūzų košė neturi glitimo, todėl tinka alergiškiems žmonėms. Kukurūzų košė puikiai tinka kūdikių maistui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Itališka polenta su parmezanu Žingsnis 1
Pirmiausia užvirinkite vandenį ir ištirpinkite vieną sultinio kubelį, tada supilkite pieną. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir supilkite polentą.

Žingsnis 2

Itališka polenta su parmezanu Žingsnis 2
Nuolat maišydami palaukite, kol košė sutirštės, tada sudėkite sviestą ir išmaišykite. Po to supilkite parmezaną ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
sūrio pusryčiai, grybų košė, kiaušinių pusryčiai, receptų knyga, polenta, jūsų receptai, grūdų patiekalai, vakarienė, pietūs, pusryčiai, yra bendrų alergenų., paprastai, košė, antrieji kursai

Kategorijos