Publikavimo data: 2024-06-15
Iva ant ugnies
Cidonijos - tai unikalus obuolių skonio vaisius, kadaise Viduržemio jūros regione simbolizavęs meilę ir vaisingumą. Iš svarainių galima gaminti desertus ir gardinti mėsą. Labai skanus yra svarainių vaisių kebabas, kurį galima kepti ant atviros ugnies. Tam tereikia ant iešmelių suverti svarainių vaisius, patepti juos sviestu ir kepti. Taip pat galite kepti svarainius katilėlyje ant ugnies arba namuose ant keptuvės - bus ne mažiau skanu.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Supjaustykite svarainius griežinėliais, apšlakstykite vynu ir palaikykite 10 minučių. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 2
Apkepkite svarainius. Sudėkite svarainių griežinėlius į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite kiekvieną griežinėlį iš abiejų pusių 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos