Iva ant ugnies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iva ant ugnies

Cidonijos - tai unikalus obuolių skonio vaisius, kadaise Viduržemio jūros regione simbolizavęs meilę ir vaisingumą. Iš svarainių galima gaminti desertus ir gardinti mėsą. Labai skanus yra svarainių vaisių kebabas, kurį galima kepti ant atviros ugnies. Tam tereikia ant iešmelių suverti svarainių vaisius, patepti juos sviestu ir kepti. Taip pat galite kepti svarainius katilėlyje ant ugnies arba namuose ant keptuvės - bus ne mažiau skanu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
152 kcal.
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iva ant ugnies Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Supjaustykite svarainius griežinėliais, apšlakstykite vynu ir palaikykite 10 minučių. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 2

Iva ant ugnies Žingsnis 2
Apkepkite svarainius. Sudėkite svarainių griežinėlius į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite kiekvieną griežinėlį iš abiejų pusių 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos