Publikavimo data: 2024-06-15
Japoniški garuose virti pūstieji blynai.
Originalūs rytietiško skonio pusryčiai. Jei nuobodžiauja įprasti blynai ir blyneliai, paruoškite japonišką šio patiekalo variaciją: ingredientai panašūs, tačiau skonis visiškai kitoks.
Žingsnis 1
Puode sumaišykite pieną ir sviestą ir švelniai pašildykite. Įmaišykite visus miltus ir krakmolą, tada įmaišykite trynius, vanilės esenciją ir druską.
Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus plakite su cukrumi, kol susidarys minkštos viršūnės. Pabaigoje įpilkite citrinos sulčių. Atsargiai mentele įmaišykite išplaktus baltymus į sviesto ir pieno mišinį.
Žingsnis 3
Įkaitinkite plokščią keptuvę su augaliniu aliejumi, kad nepridegtų. Servetėle pašalinkite aliejaus perteklių, šaukštu išskobkite blynus, kraštus apipilkite trupučiu vandens ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 4
Virkite ant silpnos ugnies 2 minutes neatidarydami dangčio. Atsargiai įpilkite šiek tiek aliejaus ir apverskite blyną ant kitos pusės. Vėl uždenkite ir kepkite dar 1 minutę. Išimkite blyną į lėkštę ir iš karto patiekite.
Kategorijos