Japoniški garuose virti pūstieji blynai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Japoniški garuose virti pūstieji blynai.

Originalūs rytietiško skonio pusryčiai. Jei nuobodžiauja įprasti blynai ir blyneliai, paruoškite japonišką šio patiekalo variaciją: ingredientai panašūs, tačiau skonis visiškai kitoks.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniški garuose virti pūstieji blynai. Žingsnis 1
Puode sumaišykite pieną ir sviestą ir švelniai pašildykite. Įmaišykite visus miltus ir krakmolą, tada įmaišykite trynius, vanilės esenciją ir druską.

Žingsnis 2

Japoniški garuose virti pūstieji blynai. Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus plakite su cukrumi, kol susidarys minkštos viršūnės. Pabaigoje įpilkite citrinos sulčių. Atsargiai mentele įmaišykite išplaktus baltymus į sviesto ir pieno mišinį.

Žingsnis 3

Japoniški garuose virti pūstieji blynai. Žingsnis 3
Įkaitinkite plokščią keptuvę su augaliniu aliejumi, kad nepridegtų. Servetėle pašalinkite aliejaus perteklių, šaukštu išskobkite blynus, kraštus apipilkite trupučiu vandens ir uždenkite dangčiu.

Žingsnis 4

Virkite ant silpnos ugnies 2 minutes neatidarydami dangčio. Atsargiai įpilkite šiek tiek aliejaus ir apverskite blyną ant kitos pusės. Vėl uždenkite ir kepkite dar 1 minutę. Išimkite blyną į lėkštę ir iš karto patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos