Japoniški PP blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Japoniški PP blyneliai

Šį receptą sugalvojau pati, remdamasi japoniškais blynais kavinėse ir restoranuose. Išėjo skanūs ir gražūs, o vaikai jiems pritarė: jie juos valgo abiem skruostais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
14 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Japoniški PP blyneliai Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, į baltymus suberkite saldiklį, vanilę ir pradėkite plakti iki standžių viršūnių.

Žingsnis 2

Japoniški PP blyneliai Žingsnis 2
Švelniai įmaišykite kukurūzų krakmolą ir išmaišykite iš apačios į viršų.

Žingsnis 3

Japoniški PP blyneliai Žingsnis 3
Įkaitinkite nepridegančią keptuvę, lengvai patepkite ją kokosų aliejumi ir sudėkite blynus. Pirmiausia dėkite vieną šaukštą, ant viršaus - kitą šaukštą.

Žingsnis 4

Japoniški PP blyneliai Žingsnis 4
Įpilkite kelis lašus vandens ir uždenkite. Kepkite po tris minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Japoniški PP blyneliai Žingsnis 5
Dėkite blynus į lėkštę, sudėkite uogas, apšlakstykite sirupu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, nauji metai, česnakų sezonas, brusketos, užkandžiai su žuvimi, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos