Publikavimo data: 2025-08-17
Japoniški PP blyneliai
Šį receptą sugalvojau pati, remdamasi japoniškais blynais kavinėse ir restoranuose. Išėjo skanūs ir gražūs, o vaikai jiems pritarė: jie juos valgo abiem skruostais.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, į baltymus suberkite saldiklį, vanilę ir pradėkite plakti iki standžių viršūnių.
Žingsnis 2
Švelniai įmaišykite kukurūzų krakmolą ir išmaišykite iš apačios į viršų.
Žingsnis 3
Įkaitinkite nepridegančią keptuvę, lengvai patepkite ją kokosų aliejumi ir sudėkite blynus. Pirmiausia dėkite vieną šaukštą, ant viršaus - kitą šaukštą.
Žingsnis 4
Įpilkite kelis lašus vandens ir uždenkite. Kepkite po tris minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Dėkite blynus į lėkštę, sudėkite uogas, apšlakstykite sirupu.
Kategorijos