Jogurtas garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurtas garintuve

Svarbiausia sąlyga gaminant jogurtą garintuve - pienas turi būti šiltas ir šviežias. Įmaišykite užkandį ir supilkite jį į mažus indelius, kad tilptų į garintuvą. Kai kurie garintuvai turi specialius puodelius jogurtui. Užkandis turi būti natūralus ir ant jo turi būti užrašyta, kokios jogurto kultūros naudojamos. Užkandžio galite įsigyti vaistinėje arba didžiuosiuose prekybos centruose. Jogurto, paruošto garintuve, galiojimo laikas yra 5 dienos +2C - +6C temperatūroje. Jogurtą reikia laikyti uždarytame inde.
Gaminimo laikas
620 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jogurtas garintuve Žingsnis 1
Toliau ruoškite raugą su pienu. Supilkite pieną į puodą ir pašildykite. Neužvirinkite, nes kitaip karštas pienas sunaikins visas užkandžio bakterijas ir jogurtas paprasčiausiai "nesubręs". Į šiltą pieną įpilkite raugą.

Žingsnis 2

Jogurtas garintuve Žingsnis 2
Jogurtą sudėkite į garintuvą. Į garintuvo rezervuarą įpilkite vandens ir įjunkite prietaisą 10 minučių. Tuo metu paruoštą pieno užkandį supilkite į puodelius. Po to puodelius įdėkite į garintuvą, uždarykite dangtelį ir išjunkite prietaisą. Palikite jogurtą uždarytame garintuve 8 valandas. Per šį laiką jogurtas išvirs. Po to puodelius 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos