Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas ir grietinė
Jogurtas su grietine yra geras kasdienis produktas, kuris puikiai padeda šalinti toksinus organizme. Grietinė taip pat stiprina kaulinį audinį ir teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą. Gaminant nenaudojamas užkandis, tačiau rūgpienio produktas vis tiek gaunamas skanus ir maistingas. Beje, jei jogurtą valgysite praėjus 2 valandoms po pusryčių, pietų porcija bus mažesnė, o alkio jausmas silpnesnis.
Žingsnis 1
Sumaišykite jogurto ingredientus. Grietinę atskieskite 0,5 puodelio pieno. Pieno ir grietinės mišinį supilkite į likusį pieną, gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį atsargiai supilkite į švarius, sausus stiklainius.
Žingsnis 2
Dėkite skardas į orkaitę. Skardas išdėliokite ant kepimo skardos ir sandariai uždenkite folija. Įdėkite skardas į įkaitintą orkaitę, palikite 1 valandai, tada vėl įjunkite 50 laipsnių temperatūros orkaitę 5-7 minutėms. Procedūrą pakartokite 6-8 valandoms.
Žingsnis 3
Palikite jogurtą visiškai išvirti. Praėjus laikui, išimkite stiklainius, uždarykite dangteliais ir padėkite į šaldytuvą. Palikite atvėsti per naktį.
Kategorijos