Jogurtas lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurtas lėtoje viryklėje

Jogurtas pasauliui žinomas jau daugiau kaip 8000 metų. Senovės Graikijoje ir Romoje jis buvo vadinamas "trakų pienu". Žodį jogurtas šiam raugintam pieno produktui pavadinti pradėjo vartoti turkai. Iš jų šis receptas paplito po Europą, o vėliau - po visą pasaulį. Šiandien neįmanoma tiksliai pasakyti, kas išrado šį patiekalą. Jį pagrįstai galima laikyti tarptautiniu. Pasigaminti skanų natūralų jogurtą nėra sunku. Tai galite padaryti naudodami daugiafunkcinę keptuvę.
Gaminimo laikas
800 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jogurtas lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Paruoškite jogurtą. Supilkite pieną į multicookerio dubenį. Įjunkite "Šilumos" režimą 15 minučių. Įdėkite raugo užkandį ir bananų tyrę. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Jogurtas lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Baigkite virti jogurtą multicooker keptuvėje. Nustatykite "Jogurto" programą 8-10 val. Perpilkite paruoštą produktą į stiklainius ir padėkite juos į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos