Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas su bananais
Sunku įsivaizduoti ką nors sveikesnio ir paprastesnio už natūralų jogurtą, kuris gaminamas iš pieno ir užkandžio. Šio produkto vartojimo būdų yra labai įvairių: jogurtą galima valgyti pusryčiams arba kaip lengvą desertą, į jį dedant vaisių ir uogų, juo galima gardinti salotas, užkandžius ir antruosius patiekalus, todėl jie tampa sveikesni. Jogurtas su bananais - puikus maistingų pusryčių variantas, galintis normalizuoti cholesterolio kiekį ir nervų sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus jogurtui. Nuluptus bananus sulaužykite į sausą dubenį. Mikseriu sutrinkite juos į tyrę. Į paruoštą masę sudėkite jogurtą ir kruopščiai išmaišykite. Į ingredientus supilkite šiltą pieną ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paskirstykite mišinį į stiklainius. Supilkite bananų mišinį į švarius stiklainius. Ant daugiafunkcinės keptuvės dugno padėkite medžiaginę servetėlę. Išdėliokite pripildytus stiklainius ir uždarykite dangteliais. Pripildykite multicooker indą vandens taip, kad jis nesiektų dangtelių.
Žingsnis 3
Jogurtą palikite virti. Uždarykite multicookerį ir nustatykite 15 minučių režimą "Šiluma", tada palikite jogurtą 1 valandai. Tada procedūrą pakartokite dar du kartus. Po trečiojo pašildymo palikite indelius 2-3 valandoms išjungtame multivariklyje. Praėjus šiam laikui, išimkite jogurtą ir, neatidarydami dangtelių, įdėkite jį į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Kategorijos