Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas su kefyru
Tiek jogurtas, tiek kefyras yra svarbūs probiotikų, kurie normalizuoja beveik visų žmogaus organizmo sistemų veiklą, šaltiniai, o kefyre jų yra daug daugiau. Jogurtas paprastai yra švelnesnio ir subtilesnio skonio, jį labiau mėgsta vaikai ir jį patogiau pasiimti su savimi užkandžiui. Tačiau kokybiško jogurto be konservantų ir dažiklių rasti daug sunkiau nei kefyro. Pabandykite kefyro pagrindu pasigaminti sveiką gėrimą, kuris savo skoniu primena geriamąjį jogurtą.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Supjaustykite bananą stambiais gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Sudėkite braškes ir medų. Viską kruopščiai suplakite blenderiu.
Žingsnis 2
Paruoškite jogurtą. Į vaisių mišinį supilkite kefyrą ir dar kartą sumaišykite trintuvu. Į jogurtą suberkite chia sėklas ir gerai išmaišykite rankomis. Palikite jogurtą 5 minutėms, kad prisitrauktų.
Kategorijos