Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas su mėlynėmis
Mėlynės yra tikras išsigelbėjimas sergantiesiems anemija. Šios uogos yra rekordininkės pagal geležies kiekį. Be to, joje yra pektino, kuris valo organizmą nuo toksinų, taip pat daug vitaminų, gerinančių imunitetą ir akių sveikatą. Mėlynės yra rūgščiai saldaus skonio, todėl ne visi gali valgyti gryno pavidalo vaisius. Kad neatsisakytumėte unikalaus produkto naudos, pasigaminkite jogurto su mėlynėmis ir laimu. Recepte minimą termostatinį jogurtą nesunku rasti bet kuriame prekybos centre.
Žingsnis 1
Paruoškite jogurtą uogų desertui. Paimkite platų dubenį, pakabinkite dvigubą marlės sluoksnį, kad ant jo galėtumėte pakabinti jogurtą. Padėkite jogurtą ant marlės pusvalandžiui, kad išdžiūtų.
Žingsnis 2
Paruoškite mėlynių jogurtą. Mėlynes supilkite į puodą, suberkite laimo žievelę ir sultis, cukrų. Įjunkite vidutinę ugnį, virkite 3-5 minutes. Vaisiai turi virsti košele. Nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite. Sumaišykite raugintą pieno produktą su uogų mišiniu.
Kategorijos