Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas su mėtomis
Mėtų jogurtas - puikus padažas kebabams ir ant grotelių keptoms daržovėms. Jį paruošite vos per 5 minutes, bet reikia 1 valandą palaikyti šaldytuve. Per tą laiką mėtos suteiks aromato, o česnakų skonis taps išraiškingesnis. Jogurtas būtinai turi būti natūralus, be priedų, pavyzdžiui, graikiškas. Jei norite paeksperimentuoti ir pridėti papildomų skonių, į padažą galite įdėti šiek tiek fetos, bazilikų ir riešutų.
Žingsnis 1
Paruoškite jogurto ir mėtų padažą. Jogurtą supilkite į gilų dubenį, sudėkite smulkintas mėtas ir česnakus, druską, pipirus, citrinos sultis ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Palaukite, kol baigsis kepimo laikas. Uždenkite indą maistine plėvele arba dangčiu ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos