Jogurtas su mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurtas su mėtomis

Mėtų jogurtas - puikus padažas kebabams ir ant grotelių keptoms daržovėms. Jį paruošite vos per 5 minutes, bet reikia 1 valandą palaikyti šaldytuve. Per tą laiką mėtos suteiks aromato, o česnakų skonis taps išraiškingesnis. Jogurtas būtinai turi būti natūralus, be priedų, pavyzdžiui, graikiškas. Jei norite paeksperimentuoti ir pridėti papildomų skonių, į padažą galite įdėti šiek tiek fetos, bazilikų ir riešutų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jogurtas su mėtomis Žingsnis 1
Paruoškite jogurto ir mėtų padažą. Jogurtą supilkite į gilų dubenį, sudėkite smulkintas mėtas ir česnakus, druską, pipirus, citrinos sultis ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Jogurtas su mėtomis Žingsnis 2
Palaukite, kol baigsis kepimo laikas. Uždenkite indą maistine plėvele arba dangčiu ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos