Jūros gėrybės su spagečiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Jūros gėrybės su spagečiais

Spagečiai - tai produktas, naudojamas kaip garnyras prie daugelio mėsos ir žuvies patiekalų. Šis patiekalas - tai makaronų ir jūros gėrybių derinys. Labai sveikas, sotus ir visai neriebus patiekalas. Jis tinka žmonėms, kurie nerimauja dėl papildomų centimetrų liemens srityje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Jūros gėrybės su spagečiais Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps skaidrus. Tada sudėkite jūros gėrybes ir kepkite 1-2 min.

Žingsnis 2

Jūros gėrybės su spagečiais Žingsnis 2
Į jūros gėrybes įpilkite grietinės ir nuolat maišydami troškinkite 3 minutes. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir sūrio. Viską išmaišykite ir dar minutę palaikykite ant ugnies. Nusunkite vandenį nuo spagečių ir sudėkite į lėkštes. Ant viršaus sudėkite padaže esančias jūros gėrybes ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas česnakai, makaronai (makaronai), jūros gėrybių patiekalai, spagečiai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, makaronai su sūriu, makaronai su krevetėmis, makaronai su krevetėmis, makaronai su sūriu, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su jūros gėrybėmis, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su česnakais

Kategorijos