Publikavimo data: 2024-05-25
Jūros gėrybės su spagečiais
Spagečiai - tai produktas, naudojamas kaip garnyras prie daugelio mėsos ir žuvies patiekalų. Šis patiekalas - tai makaronų ir jūros gėrybių derinys. Labai sveikas, sotus ir visai neriebus patiekalas. Jis tinka žmonėms, kurie nerimauja dėl papildomų centimetrų liemens srityje.
Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps skaidrus. Tada sudėkite jūros gėrybes ir kepkite 1-2 min.
Žingsnis 2
Į jūros gėrybes įpilkite grietinės ir nuolat maišydami troškinkite 3 minutes. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir sūrio. Viską išmaišykite ir dar minutę palaikykite ant ugnies. Nusunkite vandenį nuo spagečių ir sudėkite į lėkštes. Ant viršaus sudėkite padaže esančias jūros gėrybes ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos