Publikavimo data: 2024-02-04
Kakavos manų kruopų saldainiai receptas
Koks didelis naminių saldumynų privalumas? Tikėtina, kad jų sudėtyje nerasite kenksmingų sudedamųjų dalių, kurios neišvengiamai pateikiamos pirktinių saldumynų etiketėse. Apskritai lyginti naminius ir parduotuvėje pirktus saldumynus - nedėkinga užduotis: ir vieni, ir kiti savaip geri, tačiau naminių saldumynų grožis tas, kad juos gaminate savo rankomis, todėl jie bus vieninteliai ir nepakartojami!
Žingsnis 1
Užpilkite manų kruopas verdančiu vandeniu, kad vanduo apsemtų kruopas, ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Suminkštėjusius abrikosus susmulkinkite trintuvu.
Žingsnis 3
Sudėkite soras į puodą, užpilkite 250 ml vandens, suberkite cukrų ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Sumaišykite virtas soras su abrikosais, manų kruopomis, citrinos žievelėmis, kakava ir viską sumalkite trintuvu.
Žingsnis 5
Iš gautos masės suformuokite mažus rutuliukus ir 10 minučių padėkite į šaldiklį.
Kategorijos