Publikavimo data: 2024-03-25
Karališkas pyragas ant smėlio trupinių
Jei jūsų vaikai nemėgsta natūralios varškės, duokite jiems paragauti karališkos varškės - jie tikrai tai įvertins. Kaip ir visi saldžių ir pikantiškų dalykų mėgėjai. Karališkoji varškė paruošiama labai paprastai, o atrodo taip puošniai ir gražiai, kad tiks ir šventinėms vaišėms. Karališkoji vatruška - tai nebrangus būdas pasimėgauti ryškaus skonio ir saldžiu desertu. Būtinai ją išbandykite.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Visus ingredientus sumaišykite mikseriu, supilkite kondensuotą pieną ir dar kartą suplakite mikseriu.
Žingsnis 4
Blenderio dubenyje sulaužykite sausainius ir susmulkinkite iki trupinių.
Žingsnis 5
Sudėkite šaltą arba lengvai aptirpintą sviestą ir vėl susmulkinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Paimkite išimamą kepimo formą, jos dugną išklokite pergamentiniu popieriumi ir supilkite sausainių trupinius.
Žingsnis 7
Iš pradžių rankomis, o paskui stiklinės dugnu tinkamai sutankinkite sausainius, kad pagrindas būtų vidutiniškai plonas ir lygus, taip pat suformuokite būsimo vaflio šonus.
Žingsnis 8
Ant viršaus užtepkite varškės įdarą ir tolygiai paskirstykite. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-50 min.
Žingsnis 9
Paruoštas pyragas turi būti šiek tiek parudavęs. Išimkite iš orkaitės ir palikite šiek tiek atvėsti kambario temperatūroje.
Žingsnis 10
Tada atsargiai nuimkite formos šonus ir išimkite paplotėlį.
Kategorijos