Publikavimo data: 2024-05-12
Prancūziškas vaflis
Žingsnis 1
Įdarui kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir varškę sumaišykite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į įdarą suberkite smulkiai tarkuotą citrinos žievelę. Dar kartą gerai išmaišykite varškės masę.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, tada sausą mišinį su suminkštintu sviestu rankomis sutrinkite į smulkius trupinius.
Žingsnis 4
Ištepkite formą augaliniu aliejumi. Ant formos dugno atsargiai dėkite dalį tešlos, kad susidarytų apvadas ir ertmė įdarui.
Žingsnis 5
Į formą sudėkite varškės įdarą ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 6
Įdarą tolygiai apibarstykite likusiais trupiniais.
Žingsnis 7
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paruoštą desertą atvėsinkite ir tik tada išimkite iš formos. Gero apetito!
Kategorijos