Prancūziškas vaflis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Prancūziškas vaflis

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziškas vaflis Žingsnis 1
Įdarui kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir varškę sumaišykite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Prancūziškas vaflis Žingsnis 2
Į įdarą suberkite smulkiai tarkuotą citrinos žievelę. Dar kartą gerai išmaišykite varškės masę.

Žingsnis 3

Prancūziškas vaflis Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, tada sausą mišinį su suminkštintu sviestu rankomis sutrinkite į smulkius trupinius.

Žingsnis 4

Prancūziškas vaflis Žingsnis 4
Ištepkite formą augaliniu aliejumi. Ant formos dugno atsargiai dėkite dalį tešlos, kad susidarytų apvadas ir ertmė įdarui.

Žingsnis 5

Prancūziškas vaflis Žingsnis 5
Į formą sudėkite varškės įdarą ir tolygiai paskirstykite.

Žingsnis 6

Prancūziškas vaflis Žingsnis 6
Įdarą tolygiai apibarstykite likusiais trupiniais.

Žingsnis 7

Prancūziškas vaflis Žingsnis 7
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paruoštą desertą atvėsinkite ir tik tada išimkite iš formos. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos