Publikavimo data: 2024-05-12
Klasikiniai medvilniniai pyragaičiai
Žingsnis 1
Atskieskite sausas mieles kefyre.
Žingsnis 2
Įdėkite vieną vištos kiaušinį.
Žingsnis 3
Į dubenį suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 4
Įpilkite garų vonelėje ištirpinto sviesto.
Žingsnis 5
Užminkykite tirštą tešlą.
Žingsnis 6
Perkelkite tešlą į gilų dubenį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pakilti vėsioje vietoje.
Žingsnis 7
Cukrų, vanilinį cukrų, varškę ir vieną vištos kiaušinį sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Patikrinkite tešlą. Ji turėtų būti pakilusi ir padidėjusi.
Žingsnis 9
Vieną vištos kiaušinį plakite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 10
Suformuokite vyniotinius ir aptepkite juos plaktu kiaušiniu. Dėkite vantutes ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu.
Žingsnis 11
Įdarykite suktinukus įdaru.
Žingsnis 12
Kepkite wattrushki įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, kol iškeps.
Kategorijos