Naminiai medvilniniai pyragaičiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Naminiai medvilniniai pyragaičiai

Vatrushki - tai tešlos kepinys, pagamintas iš nedidelio plokštainio formos tešlos su varške viduryje. Jis pas mus atkeliavo iš rusų ir ukrainiečių virtuvės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai medvilniniai pyragaičiai Žingsnis 1
Giliame dubenyje suplakite kiaušinius, cukrų ir druską. Tada supilkite šiltą pieną, miltus, sausas mieles ir viską gerai išmaišykite. Surinkite tešlą į gumulą.

Žingsnis 2

Naminiai medvilniniai pyragaičiai Žingsnis 2
Į tešlą sudėkite sviestą ir išminkykite. Tešla bus vientisa ir minkšta. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir 60 minučių padėkite į tamsią vietą.

Žingsnis 3

Naminiai medvilniniai pyragaičiai Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, varškę, cukrų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Naminiai medvilniniai pyragaičiai Žingsnis 4
Iš tešlos suformuokite vienodus rutuliukus, paspauskite rutuliukų centrą. Į tešlos vidurį sudėkite varškės įdarą. Tešlą sudėkite į paruoštą kepimo indą, išklotą pergamentiniu popieriumi.

Žingsnis 5

Naminiai medvilniniai pyragaičiai Žingsnis 5
Aptepkite riešutus kiaušinio mišiniu ir palikite 5 minutėms. Pašaukite vyniotinius į įkaitintą orkaitę 180 laipsnių pagal Celsijų 25 minutėms, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos