Publikavimo data: 2024-05-01
Karameliniai obuoliai
Karameliniai obuoliai pas mus atkeliavo iš Europos. Tai populiarus skanėstas rudens festivaliuose. Šį gražų skanėstą galite paruošti namuose per kelias minutes. Tereikia paisyti kai kurių subtilybių: reikėtų rinktis nedidelius, lygius ir be žievelės defektų obuolius.
Žingsnis 1
Obuolius suverkite ant iešmelių.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų į puodą ir pastatykite jį ant kaitlentės. Švelniai maišykite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 3
Kai tik mišinys tampa vientisas, nedelsdami nukelkite keptuvę nuo ugnies. Į mišinį įpilkite dažiklio ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Obuolius iš visų pusių panardinkite į karamelę ir palikite ant pergamento atvėsti 30-40 sekundžių.
Kategorijos