Publikavimo data: 2025-08-18
Kavos desertas iš avižinių sausainių ir bananų
Saldumynų mėgėjai įvertins šį neįtikėtinai skanų desertą su ryškiu sodriu kavos ir avižinių sausainių skoniu! Prinokę bananai suteiks skanėstui ypatingo švelnumo. Patiekalas paruošiamas pakankamai greitai ir lengvai. Visiems gurmanams šis skanėstas tikrai patiks!
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bananus nuplaukite karštame vandenyje.
Žingsnis 2
Kremui dubenyje sumaišykite grietinę, kondensuotą pieną ir kavą. Riešutus susmulkinkite peiliu į mažus gabalėlius. Bananą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Sausainius perlaužkite per pusę ir kiekvieną jų pamerkite į pieną.
Žingsnis 4
Į lėkštės dugną dėkite sluoksnį sausainių ir užpilkite grietine.
Žingsnis 5
Tada ant kremo išdėliokite bananų griežinėlius.
Žingsnis 6
Tada vėl sluoksniuokite sausainius, graikinius riešutus, tada bananus ir užpilkite kremu. Dėkite skanėstą į šaldytuvą 40 minučių. Per tą laiką desertas įsigers ir taps labai minkštas!
Kategorijos