Kepta vištienos, džiovintų slyvų ir riešutų suktinukas želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta vištienos, džiovintų slyvų ir riešutų suktinukas želė

Vištienos, džiovintų slyvų ir graikinių riešutų suktinukas - skanus ir sotus suktinukas, kuriam paruošti nereikia daug pastangų. Pjūvyje vyniotinis gražiai atrodo dėl raudonosios paprikos ir tarkuotų morkų. Taip pat vyniotinyje yra džiovintų slyvų, jos patiekalui suteikia šiek tiek rūkyto skonio ir aromato.
Gaminimo laikas
465 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištienos, džiovintų slyvų ir riešutų suktinukas želė Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę ir 3 min. be aliejaus pakepinkite graikinius riešutus. Tada stambiai sukapokite. Želatiną atskieskite vandeniu ir atidėkite į šalį, kad išbrinktų. Sudėkite mėsą į dubenį, suberkite pipirus, druską, kalendrą, papriką, ciberžolę ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepta vištienos, džiovintų slyvų ir riešutų suktinukas želė Žingsnis 2
Sudėkite riešutus, džiovintas slyvas, žalumynus, žirnelius, morkas ir supilkite želatiną, išmaišykite. Paruoškite kepimo rankovę, sudėkite į ją šią masę, paspauskite ir tolygiai paskirstykite mėsą.

Žingsnis 3

Kepta vištienos, džiovintų slyvų ir riešutų suktinukas želė Žingsnis 3
Keliose vietose pradurkite rankovę viršuje. Dėkite į orkaitę 60 minučių. Tada ištraukite iš orkaitės ir padėkite po presu. Atvėsusią įdėkite į šaldytuvą 360 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos