Kepti obuoliai su medumi ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kepti obuoliai su medumi ir cinamonu

Kepti aromatizuoti obuoliai nenaudojant cukraus. Skanu ir sveika! Net derliaus nuėmimo sezono metu nenuobodžiausite. Lengva paruošti, saldumą galima kontroliuoti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
62 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti obuoliai su medumi ir cinamonu Žingsnis 1
Nuplaukite obuolius, nupjaukite viršūnėles ir šaukšteliu išimkite šerdį. Nereikia per daug, pašalinkite kauliukus ir šerdies membranas.

Žingsnis 2

Kepti obuoliai su medumi ir cinamonu Žingsnis 2
Sumaišykite smulkintus riešutus su medumi ir cinamonu.

Žingsnis 3

Kepti obuoliai su medumi ir cinamonu Žingsnis 3
Į obuolių vidų sudėkite medaus ir riešutų mišinį, užlenkite viršūnėles.

Žingsnis 4

Kepti obuoliai su medumi ir cinamonu Žingsnis 4
Kepkite orkaitėje 30 minučių 180˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos