Kepti svarainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti svarainiai

Cidonijos yra vaisiai, kurie nevalgomi žali. Kepti svarainiai - nepaprastai skanus ir aromatingas patiekalas. Priklausomai nuo paruošimo būdo ir papildomų produktų sudėties, jis gali būti desertas, mėsos ar paukštienos garnyras arba vaisių įdaras salotoms. Putinai iškepa greitai, tiesiogine prasme per 5 minutes. Svarbiausia pasirinkti prinokusius vaisius. Atminkite, kad svarainiai prinoksta rugsėjo antroje pusėje. Prinokęs vaisius turi būti ryškiai geltonas, tankus, bet ne kietas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
62 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti svarainiai Žingsnis 1
Paruoškite vaisius. Padalykite svarainius pusiau, nulupkite šerdį. Supjaustykite vaisius ne storesnėmis kaip 5 mm riekelėmis.

Žingsnis 2

Kepti svarainiai Žingsnis 2
Apkepkite svarainius. Gerai įkaitinkite keptuvę, sudėkite sviestą ir ištirpinkite. Sudėkite svarainių griežinėlius. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos