Kepti uogienės pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kepti uogienės pyragėliai

Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
346 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite vandenyje.

Žingsnis 2

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 2
Palaipsniui supilkite miltus, išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 3
Įberkite druskos ir cukraus.

Žingsnis 4

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 4
Užminkykite tešlą ir palikite 5-10 minučių, tada supilkite augalinį aliejų ir vėl minkykite.

Žingsnis 5

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 5
Накройте тесто чистым сухим полотенцем и оставьте на 60-90 минут.

Žingsnis 6

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 6
Paruoštą tešlą padalykite į lygias dalis. Iškočiokite paplotėlius.

Žingsnis 7

Kepti uogienės pyragėliai Žingsnis 7
Įdarą paskirstykite ant tešlos ir suformuokite paplotėlį.

Žingsnis 8

Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus ir apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių.

Žingsnis 9

Dėkite paplotėlius ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos