Publikavimo data: 2024-03-23
Pyragai su obuoliais
Pyragų įdarų tikriausiai yra tiek pat, kiek ir dienų metuose, tačiau klasikiniai įdarai visada neturi konkurencijos, todėl nusprendėme statyti ant jų. Švieži obuoliai, cukrus ir sviestas - štai toks puikus derinys švelniam ir aromatingam įdarui. Obuolių pyragai bus dar apetitiškesni, jei įdarą papildysite cinamonu, trupučiu muskato riešuto ir citrinos žievele.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, mieles, aliejų ir pašildytą vandenį. Tešlą minkykite 15 minučių, kol taps vientisa. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite valandą šiltoje vietoje.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą. Sudėkite obuolius, cukrų ir nuolat maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į maždaug 70 g sveriančius gabalėlius, iškočiokite juos į ovalus, į kiekvieno jų vidurį dėkite įdaro ir suformuokite paplotėlius.
Žingsnis 4
Aptepkite paplotėlius kiaušinio tryniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos