Pyragai su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Pyragai su obuoliais

Pyragų įdarų tikriausiai yra tiek pat, kiek ir dienų metuose, tačiau klasikiniai įdarai visada neturi konkurencijos, todėl nusprendėme statyti ant jų. Švieži obuoliai, cukrus ir sviestas - štai toks puikus derinys švelniam ir aromatingam įdarui. Obuolių pyragai bus dar apetitiškesni, jei įdarą papildysite cinamonu, trupučiu muskato riešuto ir citrinos žievele.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragai su obuoliais Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, mieles, aliejų ir pašildytą vandenį. Tešlą minkykite 15 minučių, kol taps vientisa. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite valandą šiltoje vietoje.

Žingsnis 2

Pyragai su obuoliais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą. Sudėkite obuolius, cukrų ir nuolat maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Žingsnis 3

Pyragai su obuoliais Žingsnis 3
Padalykite tešlą į maždaug 70 g sveriančius gabalėlius, iškočiokite juos į ovalus, į kiekvieno jų vidurį dėkite įdaro ir suformuokite paplotėlius.

Žingsnis 4

Pyragai su obuoliais Žingsnis 4
Aptepkite paplotėlius kiaušinio tryniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos