Publikavimo data: 2024-03-27
Pyragai su vyšniomis
Puikus priedas prie arbatos, stiklinės pieno ar tiesiog užkandis - saldūs vyšnių pyragaičiai. Kepti pyragaičiai yra lengvai pagaminamas desertas, kuris patiks visiems. Pyragaičių įdaras - pačių ruošta vyšnių užtepėlė. Vyšnios troškinamos ant ugnies be kauliukų su gvazdikėliais ir cukrumi. Konfitūras verdamas tol, kol tampa tirštas ir cukrus visiškai ištirpsta. Tokia masė idealiai tinka įdarui. Ji saldi, sultinga, švelni, su nesmulkintais uogų gabalėliais. Pabandykite ir jūs pagaminsite pyragus su vyšniomis.
Žingsnis 1
Atskirame giliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus (druską, cukrų, miltus).
Žingsnis 2
Sumaišykite pieną su mielėmis.
Žingsnis 3
Nuolat minkydami tešlą, sausąją dalį supilkite į pieną.
Žingsnis 4
Įpilkite augalinio aliejaus. Minkykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Uždenkite švariu, sausu rankšluosčiu ir palikite 45-60 minučių.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite šaldytas vyšnias. Apibarstykite cukrumi ir suberkite gvazdikėlius. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus visiškai ištirps.
Žingsnis 7
Kai tešla pakils, supjaustykite ją vienodais gabalėliais ir iškočiokite pyrago ruošinius.
Žingsnis 8
Į kiekvieną pyragą įdėkite po pusantro šaukšto vyšnių confit. Suformuokite norimą formą.
Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus ir apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių.
Žingsnis 10
Paruoštus paplotėlius dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nubėgtų aliejaus perteklius.
Kategorijos