Pyragai su vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Pyragai su vyšniomis

Puikus priedas prie arbatos, stiklinės pieno ar tiesiog užkandis - saldūs vyšnių pyragaičiai. Kepti pyragaičiai yra lengvai pagaminamas desertas, kuris patiks visiems. Pyragaičių įdaras - pačių ruošta vyšnių užtepėlė. Vyšnios troškinamos ant ugnies be kauliukų su gvazdikėliais ir cukrumi. Konfitūras verdamas tol, kol tampa tirštas ir cukrus visiškai ištirpsta. Tokia masė idealiai tinka įdarui. Ji saldi, sultinga, švelni, su nesmulkintais uogų gabalėliais. Pabandykite ir jūs pagaminsite pyragus su vyšniomis.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
33 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 1
Atskirame giliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus (druską, cukrų, miltus).

Žingsnis 2

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 2
Sumaišykite pieną su mielėmis.

Žingsnis 3

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 3
Nuolat minkydami tešlą, sausąją dalį supilkite į pieną.

Žingsnis 4

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 4
Įpilkite augalinio aliejaus. Minkykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 5
Uždenkite švariu, sausu rankšluosčiu ir palikite 45-60 minučių.

Žingsnis 6

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite šaldytas vyšnias. Apibarstykite cukrumi ir suberkite gvazdikėlius. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus visiškai ištirps.

Žingsnis 7

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 7
Kai tešla pakils, supjaustykite ją vienodais gabalėliais ir iškočiokite pyrago ruošinius.

Žingsnis 8

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 8
Į kiekvieną pyragą įdėkite po pusantro šaukšto vyšnių confit. Suformuokite norimą formą.

Žingsnis 9

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus ir apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių.

Žingsnis 10

Pyragai su vyšniomis Žingsnis 10
Paruoštus paplotėlius dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos