Keptuvėje keptos braškės. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Keptuvėje keptos braškės.

Braškių sezono metu išbandykite keptuvėje keptas braškes. Tai labai skanus ir neįprastas patiekalas, kuris patiks daugeliui žmonių. Braškes geriau kepti varinėje ar plieninėje keptuvėje arba keptuvėje, kurios skersmuo apie 18-22 cm. Nepamirškite, kad skersmenį lemia keptuvės ar sauté keptuvės viršus. Tokie indai paprastai turi storas sieneles ir dugną, rankenas ir dangtį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvėje keptos braškės. Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Puode kaitinkite sviestą, kol jis taps skystas. Supjaustykite uogas mažomis riekelėmis.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptos braškės. Žingsnis 2
Apkepkite braškes. Paruoštus vaisius sudėkite į aliejų ir kepkite apie 3-5 minutes. Prieš patiekiant nuimkite nuo kaitlentės ir pagardinkite patiekalą pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos