Publikavimo data: 2025-08-17
Keptuvėje keptos braškės.
Braškių sezono metu išbandykite keptuvėje keptas braškes. Tai labai skanus ir neįprastas patiekalas, kuris patiks daugeliui žmonių. Braškes geriau kepti varinėje ar plieninėje keptuvėje arba keptuvėje, kurios skersmuo apie 18-22 cm. Nepamirškite, kad skersmenį lemia keptuvės ar sauté keptuvės viršus. Tokie indai paprastai turi storas sieneles ir dugną, rankenas ir dangtį.
Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Puode kaitinkite sviestą, kol jis taps skystas. Supjaustykite uogas mažomis riekelėmis.
Žingsnis 2
Apkepkite braškes. Paruoštus vaisius sudėkite į aliejų ir kepkite apie 3-5 minutes. Prieš patiekiant nuimkite nuo kaitlentės ir pagardinkite patiekalą pipirais.
Kategorijos