Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu
Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu yra švelnūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Grietinėlė suteikia nepamirštamą švelnų poskonį. Šis patiekalas neabejotinai papuoš jūsų šventinį stalą ir pradžiugins svečius puikiu skonių deriniu. Suktinukus galite patiekti ir pietums, ir vakarienei su bet kokiu garnyru. Į įdarą galite įdėti mėgstamų daržovių, pavyzdžiui, šparaginių pupelių, paprikų ir kt.
Žingsnis 1
Paruoštą kiaulienos nugarinę supjaustykite medalionais. Medalionus aptepkite kaip kotletus. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Įdarui grybus supjaustykite mažais kubeliais. Apkepkite juos saulėgrąžų aliejuje. Galite įdėti šiek tiek česnako, kad grybai įgautų ypatingą aštrų skonį.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jį į virtus grybus. Grybai turi būti atvėsę, antraip sūris greitai išsilydys ir taps vienu gabalėliu. Viską sumaišykite. Įdaras paruoštas!
Žingsnis 4
Šaukštą įdaro dėkite ant apteptų medalionų ir susukite. Suvyniotus suktinukus apkepkite ant įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę į keptuvę su suktinukais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Taip pat galite įberti šiek tiek česnako, kad pagardintumėte. Troškinkite patiekalą po dangčiu 5 minutes.
Kategorijos