Publikavimo data: 2024-04-14
Kiaušinių likeris
Kiaušinių likeris yra mažai alkoholio turintis gėrimas, kurio sudėtyje yra brendžio. Jam paruošti namuose reikia kiaušinių trynių, kondensuoto pieno ir stipraus alkoholinio gėrimo. Likeris gaunamas labai saldus ir klampus. Jį galima naudoti kepiniams kepti, pyragams mirkyti, taip pat kokteiliams "Sniego gniūžtė", "Kasablanka", "Monakas" patiekti. Kiaušinių likeris yra naminis brangesnio alkoholinio gėrimo "Advocaat" analogas.
Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Sumaišykite cukrų su vaniliniu cukrumi. Šį mišinį suplakite su tryniais. Supilkite kondensuotą pieną, brendį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įpilkite likerį į vandens vonią ir išpilstykite į butelius. Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu. Įdėkite indą su likeriu. Vandens vonelėje maišykite 10 minučių. Tada perkoškite ir išpilstykite į butelius.
Kategorijos