Kiaušinių likeris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Kiaušinių likeris

Kiaušinių likeris yra mažai alkoholio turintis gėrimas, kurio sudėtyje yra brendžio. Jam paruošti namuose reikia kiaušinių trynių, kondensuoto pieno ir stipraus alkoholinio gėrimo. Likeris gaunamas labai saldus ir klampus. Jį galima naudoti kepiniams kepti, pyragams mirkyti, taip pat kokteiliams "Sniego gniūžtė", "Kasablanka", "Monakas" patiekti. Kiaušinių likeris yra naminis brangesnio alkoholinio gėrimo "Advocaat" analogas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių likeris Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Sumaišykite cukrų su vaniliniu cukrumi. Šį mišinį suplakite su tryniais. Supilkite kondensuotą pieną, brendį ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kiaušinių likeris Žingsnis 2
Įpilkite likerį į vandens vonią ir išpilstykite į butelius. Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu. Įdėkite indą su likeriu. Vandens vonelėje maišykite 10 minučių. Tada perkoškite ir išpilstykite į butelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos