Publikavimo data: 2024-06-15
Kiaušinių tešlos suktinukas su malta vištiena
Šį skanų vištienos vyniotinį lengva pagaminti be miltų - iš kiaušinių tešlos. Patiekalas gaminamas greitai ir paprastai. Ruošiant geriau imti paruoštą vištienos faršą. Tačiau nepamirškite, kad jos galiojimo laikas - tik 6 valandos. Pasirinktinai maltinukus galite pasigaminti patys iš krūtinėlės mėsos, kumpio, nedidelio kiekio vidurių. Vištienos vyniotinis - puikus šventinio stalo užkandis, kuris tinka ir karštas, ir šaltas.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių plakinį. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, sūrį, manų kruopas ir majonezą. Palikite išbrinkti 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūną 5-7 minutes, kol taps skaidrus. Perkelkite svogūnus prie mėsos. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite vištienos vyniotinį. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi. Supilkite kiaušinio plakinį, tolygiai paskirstykite po paviršių. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10-12 minučių, kol paruduos. Išimkite iš orkaitės. Ant karšto sluoksnio sudėkite maltinukus, atsargiai suvyniokite į ritinėlį, kuris suvyniotas į popierių kaip saldainis. Kepkite orkaitėje dar 40 minučių. Atvėsinkite nenuimdami popieriaus.
Kategorijos