Publikavimo data: 2024-05-01
Klasikinės "Cinnabon" bandelės.
"Cinnabon" su grietinėlės sūriu ir cinamonu yra to paties pavadinimo bendrovės, užpatentavusios šį kvapnų kepinį, vizitinė kortelė. Gaminimo technologija laikoma griežčiausioje paslaptyje. Tačiau kai kurie bandelių kūrimo niuansai yra žinomi. Tešla būtinai turi būti pagaminta iš kvietinių miltų, turinčių didelį glitimo kiekį. Bandelė, kuri vėliau supjaustoma riekelėmis, turi turėti ne daugiau kaip penkis skritulėlius. "Cinnabon" skirti produktai turi būti kokybiški, tada kepiniai pavyks.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Paimkite didelį dubenį, supilkite į jį persijotus miltus, suberkite mieles, cukrų, druską ir išmaišykite. Įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą. Maišytuvu išmaišykite iki smulkių trupinių. Supilkite pieną ir išmaišykite. Minkykite tešlą, kol taps elastinga, mažiausiai 5 minutes. Sudėkite tešlą į švarų dubenį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1,5 valandos. Tešla turėtų padvigubėti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą. Atskirame dubenyje sumaišykite cinamoną, cukrų ir miltus.
Žingsnis 3
Suformuokite bandeles. Tešlą iškočiokite 0,5-0,7 cm storio sluoksniu. Paviršių patepkite sviestu, šiek tiek palikite kepimo skardai patepti. Tada tolygiai paskirstykite cinamono, cukraus ir miltų įdarą. Susukite į ritinį, užspauskite kraštus ir supjaustykite į 10 vienodų dalių.
Žingsnis 4
Iškepkite Cinnabons. Kepimo skardą patepkite likusiu sviestu, sudėkite bandeles ir palikite 30 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, kepimo skardą dėkite į orkaitės vidurį ir kepkite 25 minutes.
Žingsnis 5
Paruoškite glajų. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, cukraus pudrą ir kreminį sūrį. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Papuoškite cinamonus. Išimkite bandeles iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite, papuoškite viršų grietinėlės ir grietinės glajumi.
Kategorijos