Klasikinės "Cinnabon" bandelės su kvapniu cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Klasikinės "Cinnabon" bandelės su kvapniu cinamonu

Klasikinės cinamono bandelės, kaip iš garsios kepyklos. Cinamono bandeles galima laikyti šaldytuve arba kambario temperatūroje.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
81 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.81/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieną pašildykite iki 40 °C temperatūros, supilkite mieles, įberkite porą šaukštų cukraus ir išmaišykite. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinės "Cinnabon" bandelės su kvapniu cinamonu Žingsnis 2
Į didelį dubenį persijokite miltus, suberkite cukrų ir druską. Išmaišykite. Viduryje padarykite duobutę. Įdėkite kiaušinius, paruoštas aktyviąsias mieles (virš pieno ir mielių turi susidaryti "kepurė") ir ištirpintą sviestą (80 g). Mentele viską sumaišykite. Tada minkykite tešlą rankomis, kol ji atsiplėš nuo rankų ir dubens sienelių, tačiau bus lipni. Tada tešlą sulipdykite į rutulį, įdėkite į dubenį ir uždenkite drėgnu rankšluosčiu. Pastatykite į šiltą vietą 1,5 valandos.

Žingsnis 3

Kai tešla pakils, pabarstykite stalo paviršių miltais ir iškočiokite tešlą kočėlu į stačiakampį. Kuo mažesnis storis, tuo daugiau sluoksnių bus. Iškočiotą tešlą patepkite ištirpintu sviestu (80 g), išskyrus vieną ilgosios pusės kraštą, maždaug 3 cm pločio.

Žingsnis 4

Klasikinės "Cinnabon" bandelės su kvapniu cinamonu Žingsnis 4
Sumaišykite cinamoną su ruduoju cukrumi. Tolygiai pabarstykite mišiniu tešlą ir paskleiskite ją iki pat švaraus krašto. Susukite į ritinį. Švarų kraštą užtepkite šiek tiek drėgnomis rankomis ir suklijuokite. Apverskite suklijuota puse žemyn ir padarykite 12 įpjovimų, tada aštriu peiliu perpjaukite.

Žingsnis 5

Klasikinės "Cinnabon" bandelės su kvapniu cinamonu Žingsnis 5
Sudėkite bandeles į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, šiek tiek viena nuo kitos. Uždenkite drėgnu rankšluosčiu ir palikite pakilti dar 30 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 6

Pašaukite bandeles į orkaitę maždaug 30 minučių. Kai tik jos lengvai paruduos, ištraukite.

Žingsnis 7

Kremui skirtus ingredientus suplakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos