Klasikiniai kystybiy su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis

Kystybyy yra tradicinis totorių patiekalas. Tai iš paprasčiausios neraugintos tešlos kepama plokščia duona su sviestu arba ištirpintu sviestu po kepimo. Įdaras pasirenkamas pagal skonį, tačiau aišku viena: jis turi būti toks skanus, kad norėtųsi valgyti tiesiog taip, su šaukštu. Kystybiyy gali būti atskiras patiekalas arba patiekiamas su sultiniu ar net salotomis. Bet kuriuo atveju šie švelnūs, nepaprastai skanūs plokštainiai nusipelnys jūsų šeimos valgiaraščio favoritų vardo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 1
Iš vandens, pusės arbatinio šaukštelio druskos, miltų ir 1 valgomojo šaukšto augalinio aliejaus užminkykite tvirtą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 2
Bulves virkite, kol suminkštės. Sutrinkite, sudėkite augaliniame aliejuje pakepintus svogūnus, įberkite druskos.

Žingsnis 3

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 8 dalis.

Žingsnis 4

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 4
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į ploną apskritimą. Kiekvieną apskritimą apkepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 5
Kiekvieną iškeptą duoną patepkite sviestu.

Žingsnis 6

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 6
Įdarą dėkite ant vienos duonos pusės 1 cm sluoksniu.

Žingsnis 7

Klasikiniai kystybiy su bulvėmis Žingsnis 7
Uždenkite antrąja duonos plokštainio dalimi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
bandelės su bulvėmis, kystybye su bulvėmis, receptų knyga, kystybyy, jūsų receptai, bandelės, duona, bulvių sezonas, užkandis, pusryčiai, yra bendrų alergenų., paprastai, konditerijos gaminiai

Kategorijos