Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikiniai spagečiai su malta mėsa, daržovėmis ir pomidorų pasta
Spagečiai su malta mėsa, daržovėmis ir pomidorų pasta - šiam patiekalui paruošti nereikės jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių. Pagal šį receptą patiekalas išeina skanus ir labai sotus. Malta kiauliena puikiai dera su spagečiais ir pomidorų pasta. Be to, kiauliena naudinga organizmui. Ji palaiko širdies veiklą, teigiamai veikia skydliaukės hormonų gamybą. Joje esantis selenas taip pat stiprina imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 5 minutes pakepinkite morkas, svogūnus, salierus ir česnakus. Tada sudėkite aitriąsias paprikas ir kepkite dar 1 minutę. Sudėkite maltą mėsą ir maišydami kepkite 9 minutes.
Žingsnis 2
Tada sudėkite lauro lapą, itališkas žoleles ir pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite 3 minutes. Supilkite pieną, išmaišykite ir ant mažos ugnies uždengę dangčiu virkite 10 minučių. Supilkite vyną, išmaišykite ir 10 minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 3
Tada sudėkite pomidorus su sultimis, išmaišykite ir 60 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje. Prieš patiekdami išimkite lauro lapą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos