Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikinis brendžio gėrimas su arbata ir citrina
Šiame recepte grogui gaminti naudojamas brendis - stiprus alkoholinis gėrimas, gaminamas iš vynuogių arba vaisių vyno. Kartu su saldžia arbata, citrina jis tikrai gerai sušildo, suteikia jaukumo ir, kaip sakoma, "padaro vakarą". Sušalus gatvėje, tokį gėrimą tinka gerti mažais gurkšneliais ir sėdėti susisupus į pledą. Kaip ir visos grogo rūšys, jis paruošiamas greitai, bet ilgai išlaiko šilumą.
Žingsnis 1
Įdėkite arbatos lapelius į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu 5-7 minutėms. Suberkite cukrų ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Brendį supilkite į stiklinę arba taurę. Praskieskite karšta, stipria ir saldžia arbata ir gerai išmaišykite.
Kategorijos