Klasikinis brendžio gėrimas su arbata ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Klasikinis brendžio gėrimas su arbata ir citrina

Šiame recepte grogui gaminti naudojamas brendis - stiprus alkoholinis gėrimas, gaminamas iš vynuogių arba vaisių vyno. Kartu su saldžia arbata, citrina jis tikrai gerai sušildo, suteikia jaukumo ir, kaip sakoma, "padaro vakarą". Sušalus gatvėje, tokį gėrimą tinka gerti mažais gurkšneliais ir sėdėti susisupus į pledą. Kaip ir visos grogo rūšys, jis paruošiamas greitai, bet ilgai išlaiko šilumą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis brendžio gėrimas su arbata ir citrina Žingsnis 1
Įdėkite arbatos lapelius į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu 5-7 minutėms. Suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Klasikinis brendžio gėrimas su arbata ir citrina Žingsnis 2
Brendį supilkite į stiklinę arba taurę. Praskieskite karšta, stipria ir saldžia arbata ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, medaus sezonas, kompotai, be bendrų alergenų, receptų knyga, gėrimai su medumi, kompotai su uogomis, kompotai su šaldytomis uogomis

Kategorijos