Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikinis romo gėrimas
Šiandien grogas, karštas vynas ir punšas yra karšti alkoholiniai kokteiliai su prieskoniais, kurie labai dažnai ruošiami tik Kalėdų šventėms. Šie kokteiliai skiriasi tuo, kad pasirenkamas karštas gėrimas. Grog paprastai ruošiamas su romu, papildant karšta stipria arbata, kava arba sultimis. Iš prieskonių geri bus kvapnūs ir "žieminiai" - cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai, kardamonas, gvazdikėliai, varnalėšos, muskatas ir imbieras. Paruoškite šį klasikinį grogą gedulingam vakarėliui arba kaip alternatyvą dideliems Kūčių vakarienės patiekalams.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį virdulyje ir užplikykite juodąją arbatą su prieskoniais ir ruduoju cukrumi įprastu būdu: supilkite arbatą ir prieskonius į arbatinuką ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Tada į arbatą įpilkite pusės citrinos sulčių ir palikite 5 minutes, kad arbata gerai pritrauktų ir prieskoniai išryškintų savo skonį. Supilkite romą į puodelį ar stiklinę ir užpilkite arbata. Įdėkite citrinos griežinėlį ir ant viršaus užberkite cinamono lazdelę.
Kategorijos