Publikavimo data: 2024-06-22
Šokolado mėgėjams skirti pyragėliai
Burnoje tirpstantis turtingo aromato ir ryškaus skonio pyragas. Šis patiekalas tiesiog sukurtas tikriems šokolado mėgėjams.
Žingsnis 1
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite ir sumaišykite. Tai galite daryti mikrobangų krosnelėje trumpais impulsais, maišydami arba vandens vonelėje. Leiskite mišiniui atvėsti iki drungnos temperatūros.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purumo, įmaišykite vanilės ekstraktą. Supilkite šokolado masę į kiaušinių ir cukraus mišinį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sudėkite likusius ingredientus ir supilkite į gautą šokolado mišinį. Maišykite iki vientisos masės. Jei norite, galite įdėti riešutų.
Žingsnis 4
Supilkite tešlą į pergamentu išklotą formą, išlyginkite ir 20-25 min. pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 5
Išimkite tešlą iš orkaitės, leiskite jai atvėsti ir supjaustykite gabalėliais. Pyragėliai turi būti drėgni ir purūs viduje, o viršuje - su plutele.
Kategorijos