Kokosų likeris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Kokosų likeris

Kokosų likeris - saldus ir aromatingas mažai alkoholio turintis gėrimas, kilęs iš Barbadoso. Originaliame gėrime naudojamas baltasis romas ir kokosai. Naminio malibu recepte naudojama degtinė. Tačiau jei ją galima pakeisti romu, likerio su kokosais skoniui tai bus tik į naudą. Kokosų pieno ir drožlių ingredientų galima nusipirkti atskirai. Arba galima paimti kokosą, atsargiai jį atidaryti ir gauti šviežiausią pieną bei minkštimą, kurį galima smulkiai sutarkuoti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
326 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokosų likeris Žingsnis 1
Pasigaminkite kokosų užpilą. Supilkite kokosų drožles į stiklainį ir užpilkite degtine. Uždenkite dangteliu ir 10 dienų palaikykite tamsioje vietoje. Kasdien stiklainį pakratykite. Tada paimkite sietelį, uždenkite jį marle, įdėkite į indą ir išmeskite degtinėje mirkytas kokoso drožles. Gerai nuspauskite.

Žingsnis 2

Kokosų likeris Žingsnis 2
Paruoškite likerį. Į užpilą supilkite kokosų pieną, kondensuotą pieną ir šiek tiek vanilės. Suplakite ir supilkite likerį į butelį. Padėkite jį į šaldytuvą 7 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos